DemirDöküm Arıza Kodu

DemirDöküm Arıza Kodları

D,Döküm Aden, Atron, Neva, Nepto, Nitron, Condense, kombi arızaları nasıl anlaşılır. DemirDöküm kombi ekran lamba ışığı yanıp sönerek uyarı verir. D,Döküm kombi pratik arıza tespit, çözüm açıklamaları.

DemirDöküm F1 Arıza Kodu; F 1 arıza işareti anlamı. Kombi de suyu, aşırı ısınmasında, limit cihazı kapatarak emniyete alır. Su 1,5 olmalı. Resetleyin, çalışmazsa arızaları, sirkülasyon pompası, kartı ve pislik tutucu filtresi tıkalı olabilir.

DemirDöküm F2 Arıza Kodu; F 2 sıcak su ntc arızası. Sıcak su sensör hata yapmışsa, kombi soğuk suyu ısıtmaz ve sıcak olarak vermez.

DemirDöküm F3 Arıza Kodu; F 3 kalorifer devresi ntc parçası arızalı. Bu durumda petekleri ısınmaz.

DemirDöküm F4 Arıza Kodu; F 4 D,Döküm kombi ateşleme sorunu. Kombiye gaz girişi yetersiz bu hatada (Brülör) alev oluşmaz. Doğalgaz varsa resetleyin. Düzelmezse gaz armatürü (valfi), ateşleme trafosu, prosestat, kombi kart hatası, kombi servisi çağırın.

DemirDöküm F5 Arıza Kodu; D,Döküm kombi atık gaz akışı ilgili baca da hava tahliye sorunu ve kombi çalışmaz. Kombi prosestat, kart, fan arızası.

DemirDöküm Kombi Arıza İşareti Çözümleri.

DemirDöküm F6 Arıza Hata Kodu; Kombi F 6 Sıcak su ntc arızası, destek almalısınız.

DemirDöküm F7 / F13/ Arıza Kodu; F 7 Kombi kartı, prosestat, gaz armatürü (valfi) kontrol edilmeli.

DemirDöküm F8 Arıza Kodu; F 8 Kalorifer Ntc parçası arızalı. Kalorifer patekleri ısıtmaz ya da tesisat suyu değerinden fazla (sıcak) ısınmış olabilmekte.

DemirDöküm F9 Arıza Kodu; Binanız yüksek katlı ise kombi fanı rüzgarlı (lodoslu) havalarda etkilenir, ve hızını kaybeder, F 9 hatası verir. Kombi fanı (devir) değeri, prosestat kontrol edilmeli.

DemirDöküm F10 Arıza Kodu; Kombi de F 10 düşük su basıncı. Kombi suyu 1,5 bar seviyesine getirin. Çalışmazsa basınç sonda parça ile ilgili problem olduğunu gösterir.

DemirDöküm F11 Arıza Kodu; F 11 kombi de devir daim (pompa) sirkülasyon sorunu. Arıza tespiti için kombi servis den destek alın.

DemirDöküm F12 Arıza Kodu Açıklaması; F 12 Elektrik şebekede düşük voltaj. Çözüm için kombi regülatör taktırın.

DemirDöküm F14 / F15 Arıza Kodu; (F 14 – F 15) Ateşleme hatası. Kombi kart, fan, prosestat, bir çok parça arıza verebilmekte, bu durumda servis den yardım alınmalı. 

Değerli misafirimiz, Kombi arızaları voltaj kaynaklı olabilmekte. Cihaza müdahale etmeyin, tehlikeli olmakta. DemirDöküm kombi servis, iletişim hattı telefon numarası; 0532 556 67 08″ BENGİ KOMBİ SERVİSİ ulaşın.

Call Now ButtonHEMEN ARA